Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με το δικό του τροπικό δάσος (1)

Έχοντας το ψηλότερο κτήριο στον κόσμο, τεράστια τεχνητά νησιά και εσωτερικά χιονοδρομικά κέντρα, το Ντουμπάι δεν παύει ποτέ να μας εντυπωσιάζει. Ένας ακόμη λόγος είναι το 5αστερο Rosemont Hotel & Residences που θα ανοίξει τις πύλες του το 2018 και θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο που θα διαθέτει στο εσωτερικό του ένα τροπικό δάσος φτιαγμένο από τον άνθρωπο.

Μερικά ακόμη εκπληκτικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν αυτό το ξενοδοχείο ακαταμάχητο περιλαμβάνουν μια τεχνητή παραλία, μια εκπληκτική infinity πισίνα σε μεγάλο ύψος και δέντρα που θα ψεκάζουν ομίχλη. Τον σχεδιασμό ανέλαβε η ZAS Architecture, ενώ η διαχείριση είναι της Hilton Worldwide.

Το κόστος κατασκευής θα φτάσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια και το ξενοδοχείο που θα αποτελείται από δυο 47ωροφους πύργους θα έχει όλες τις συνηθισμένες ανέσεις των 5αστερων ξενοδοχείων, όπως spa, health club, αίθουσες συνεδριάσεων, θαυμάσια εστιατόρια, πολυτελές σινεμά στον τελευταίο όροφο, bowling, πάρκο με τραμπολίνο, ένα εντυπωσιακό sky lobby στον 26ο όροφο και πολλά ακόμη.

Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με το δικό του τροπικό δάσος (2)

Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με το δικό του τροπικό δάσος (3)

Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με το δικό του τροπικό δάσος (4)

Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με το δικό του τροπικό δάσος (5)

Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με το δικό του τροπικό δάσος (6)

Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με το δικό του τροπικό δάσος (7)

Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με το δικό του τροπικό δάσος (8)

Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με το δικό του τροπικό δάσος (9)

Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με το δικό του τροπικό δάσος (10)